Visst funkar attraktionslagen!

Hmmm… Det där med attraktionslagen. Jo då. Den måste existera. Änglarna pratar mycket om den vid mediala vägledningar. Men vår begränsade hjärna kan inte fullt ut förstå hur den fungerar. Så mycket har jag förstått att man kan inte bara sitta ner och tänka på en sak och så kommer den.

Jag har vabbat mycket denna månad från mitt lärarjobb och är lite bekymrad över lönekuvertet. Tänk om jag kunde utveckla mitt intresse för bakning lite mer?

Jag satte mig ner och mediterade. Bad en bön om hjälp med den ekonomiska biten och skickade ut en önskan om att få lite brödkunder. Och vips blev “väckt” ur meditationen av en som sms:ade och undrade om det gick bra att beställa bröd av mig.

Självklart! Tack Gud, universum, änglarna, attraktionslagen och mig själv…  Ha en bra kväll hörrni! Och blir livet inte som du har tänkt kanske det blir på ett annat sätt som är mycket bättre?  Kram från Cecilia!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>