Author Archives: Peter

Vad gör egentligen ett medium?

Den största delen av tiden i mitt arbete som medium sitter jag och har medial vägledning. Oftast över telefonen. Hmm… Kanske är du som jag uppväxt med tanken att efter det här jordelivet förmultnar vi och försvinner ner i myllan. Om du fortfarande är övertygad om att det är så, så slösar du nog din tid om du läser det här inlägget;). Det är nämligen så att min övertygelse nu är att det faktiskt finns ett liv efter döden och att det är därför som jag och många andra kan kalla sig för medium. Något ord måste trots allt finnas, även om jag egentligen inte alls gillar etiketter.

Vår energi som är en slags vibrationer, fortsätter alltså efter det att vår kropp har upphört att existera. Så mycket vet jag med säkerhet. Det andra med dimensioner hit och dit och var exakt ”den andra sidan” eller himmelen eller vad man nu vill kalla den, befinner sig, vet jag inte alls. En meter över marken skriver Sylwia Brown i boken ”Livet på andra sidan”. Det kanske är så. Livet tar aldrig slut eftersom energi aldrig kan upphöra att existera.

Så här har jag uppfattat att det var innan vi gick in i våra fysiska kroppar, alltså innan det var dags att födas: Vi skrev någon slags kontrakt där det beslutades vilka erfarenheter vi skulle skaffa oss på jorden. Jag vet att jag själv är här för att slå mig fri. Det har jag alltid vetat (det är därför mitt företag heter Själslig frihet). Min äldste son är här för läkning. Han är en orolig själ och har haft tuffa liv bakom sig där han har stridit mycket och ha fått stå upp för sig själv. För att vi ska klara av att följa det här kontraktet har vi fått guider med oss. Vi har också fått en skyddsängel som är med oss ifall vi håller på att köra av vägen med bilen exempelvis innan vi har uppnått syftet med livet.

De här guiderna finns på olika ”plan” eller dimensioner och har olika mycket kunskap. Våra nära och kära finns på ett plan nära oss. De vill gärna hjälpa och stötta men har inte all kunskap eller tillgång till vårt kontrakt. (Det är här någonstans Bibelns folk har känt in när de skrev i Bibelns texter på ett par ställen att man bör passa sig för synska människor eftersom de kan ställa till elände…;) ) Guiderna som är högre upp i dimensionerna har tillgång till all kunskap och de vet att vi ska få erfarenheter av saker. Därför är de ”bara” där och stöttar och bekräftar oss. De har tillgång till våra kontrakt eller livsböcker. De ser tidigare liv och framtida liv och vad som leder till det andra. Därför är de också kloka och kärleksfulla och ser ingen egen vinning med att hjälpa oss. De vet egentligen att vi klarar oss bra precis som vi är. De är änglar och mästare. (Jag vet att ordet mästare väcker reaktioner men det är mest en förklaring på att de har tillgång till all kunskap).

Så; vad gör då ett medium för nytta? Jo människor känner oftast vad som är rätt att göra. Man måste ibland bryta relationer, flytta, byta jobb, byta umgänge mm. Det är inte säkert att man känner exakt varför. Vågade man bara lita på att den där känslan är sann, att ens högre jag faktiskt vet att vägen som man är på inte leder till att man följer det där kontraktet, skulle vi klara oss alldeles utmärkt bra utan både kurser och medial vägledning. Men som ni vet är vi födda in i samhällets normer och system som vi kanske känner att vi inte passar in i. Familjen, släkten, vänner och arbetskamrater lägger sig kanske i och så börjar man tvivla på den där inre rösten. ”Hallå?! Du kan ju inte byta jobb! Du har en jättehög lön och du kan ju inte kasta bort din utbildning på något helt annat?!” Eller ”Vadå separera? Ni är ju ett jättefint par och vad ska barnen säga? De kan bli mobbade i skolan eller vad som helst?” Det är då mediumet kan påminna om varför man gör förändringen och ge mod så att man kan fortsätta.

Vad man alltså gör som medium är att man tonar in sig på de guider som har tillgång till kontraktet som man har skrivit. De påminner om vad som står och de talar om att den där känslan av exempelvis otillräcklighet faktiskt är sann. De ser också vad den beror på. Kanske att partnern hackar eller blundar för hur man mår. Eller att jobbet som du har sliter dig i bitar och att du tjurar på dina barn när du kommer hem för att energin är slut. De ser också vilka möjligheter som du har om du skulle välja ett annat sätt att leva. För det finns alltid andra möjligheter! Flera stycken andra möjligheter…

Mediumet blir en länk mellan dimensionerna och kommunikationen går till så att man får tankar på en viss grej eller ser bilder på skeenden. Diffusa bilder. Jag hör det ofta som ett språk till bilderna. Kommunikationen kan uppstå tack vare de vibrationer som finns hela tiden mellan dimensionerna. Ju högre upp i dimensionerna man är när man ”kanaliserar” som det heter, desto mer skärpa krävs. Lyckas man inte hålla skärpan finns risken att man tonar in sig på själar med mindre kunskap och sanningshalten blir lägre och allt blir kanske inte lika kärleksfullt. Ens farmor är ens farmor även om hon är död. Inte alltid så mycket klokare;). En av de största utmaningarna när man får de här bilderna eller tankarna är att inte tolka dem utan bara leverera dem som de är. Den som får dem förstår.

Så alltså; sammanfattningsvis. Ett medium bekräftar sådant som du redan vet genom att vara en länk mellan dimensionerna. I den bästa av världar skulle inte medium behövas. Du är fullt tillräcklig som du är och du kan genom händelser och genom mötet med andra människor känna själv om du är på rätt väg.

Ha en fin dag! Kram Cecilia

Ärkeängel Mikaels dag

God kväll! Dags att gå till sängs efter en dag med medial vägledning, bakning och meditation med ett härligt gäng här i Djurstugan. Idag är det ju helige Mikaels dag. Mikael är en ärkeängel som jag känner som en lugn energi som jag vet finns där när jag ger kanaliserar för att jag ska få de högsta bästa kontakterna.

Bjud in honom i ditt liv och låt honom presentera sig. Kanske i drömmen i natt när du ska sova? Prova och se vad som händer och lär dig känna hur hans närvaro känns och hur han visar sig för dig.

God natt och dröm sött! Kram Cecilia

En lyckad kurshelg i Solviken! <3 Tack!

bildpåkurs

Då var helgen i Solviken avklarad. Oj vilket glatt gäng! Det blev en fantastiskt rolig kurshelg. Och mycket hann vi med… Änglabudskap, meditationer, husrensning och djurkommunikation.  Tusen tack alla deltagare för gott jobb och för många skratt! Och tack alla som jobbade i Solviken för all service och glädjen ni spred. Det gör vi om!

Håll dina chakran öppna och sök glädjen!

Hej! Jag fick en fråga precis som meddelande på Facebook.

Ska jag stänga ner mina chakran? Jag tar in allt och alla. Känslor från både levande och döda och jag har hört att jag måste stänga mina chakran… Hur gör du?

Jag svarar på frågan utifrån vad mina vägledare brukar säga när jag har medial vägledning och även utifrån den erfarenhet jag har hittills…

Det finns olika mycket kunskap i andevärlden. Våra nära och kära befinner sig på det ”astrala planet” ganska nära oss. De sitter inte på någon sanning bara för att det har dött. Eftersom allt är vibrationer rör det på sig olika snabbt (en fysiker hade nog förklarat detta lite bättre;)). På det astrala planet vibrerar det långsamt till skillnad från änglar som vibrerar snabbt. Därför är det enklast att höra de på det astrala planet. De kan nästan vara lite som viskningar ibland och höras väldigt tydligt som starka tankar. De är ju människor som har dött och ibland kan de nästan bli som spyflugor även hos mig. De är som de var när de levde och tjoff! Så är de där liksom om jag ”bjuder” in dem…;) Jag är aldrig rädd för dem men jag kan tycka att de blir lite jobbiga. Om jag är trött eller hängig eller om jag har druckit alkohol kommer de som ett brev på posten. Därför dricker jag nästan aldrig alkohol.

Visst är det fantastiskt att kunna ha kontakt med nära och kära! Men de vill ju passa på liksom och man har ju ett privatliv. Därför är det inte så smart att ha kontakt med dem hela tiden. De kan ta både kraft och energi. Plus att de inte vet vad som är det bästa för mig. Och pratar i munnen på varandra. Suck!

Hur gör jag då? För att få vara i fred? Jag stänger i alla fall aldrig mina chakran! Aldrig någonsin. Jag ser istället till att vibrera snabbt vilket jag gör när jag är glad och får välja saker själv och jag tonar in mig på änglar när jag ska ge medial vägledning. När jag tappar kontakten med mig själv gör jag sådant som ”grundar mig” eller gör mig fokuserad. Jag promenerar, bakar eller målar lite. Allt handfast som jag tycker är roligt. Då är det som att de på det astrala planet inte berör mig. Jag står i min egen energi. Och så ber jag alltid de änglar som är runt mig att hjälpa mig att tona in mig just på dem. Hur detta tekniskt sätt fungerar förstår jag inte. Det är som dörrar som stängs till det astrala planet.

Självklart tar jag in röster och känslor från det astrala planet och från levande människor periodvis. Jag går ju inte runt och är konstant lycklig;).  Men där är det lite acceptans som gäller. Jag kan känna en plötslig tyngdkänsla och tänker då ”ja ja… Det där är inte mitt. Jag väntar lite så går det över…” Eller så tar jag med mig en jordbunden själ från Konsum då och då. Men då får jag ofta ett litet illamående samtidigt. Då pratar jag med den och hjälper den över till ljuset.

Det finns ju perioder i livet då jag är nere minst sagt. Deppig och hängig. Ja ni vet. Då ger jag inte medial vägledning och då undviker jag träliga grejer helt enkelt. Och accepterar läget. För när jag är nere hör jag inte änglarna… Men de hör alltid mig som tur är.:)

Men för att sammanfatta svaret: Chakrana måste hållas öppna! De tillhör ett energisystem som ska flöda för att vi ska hålla oss friska. Och vår intuition fungerar med hjälp av dem och man blir ju liksom försvarslös om man tappar kontakten med ljuset och det gudomliga flödet.  Visst har jag fått förklarat för mig från mina vägledare att det finns enstaka fall där människor som är i väldig obalans kan behöva stänga sina chakran, men inte annars. Det är sällsynt!

Som jag skrivit förut: Sök glädjen! Det finns inga genvägar. Då står du i din egen energi och plockar inte upp andras. Acceptera livets upp och nedgångar och vänta på bättre tider så behöver du inte bekymra dig över chakran. Varken stänga eller öppna hit och dit. Good luck nu! Sluta grubbla och ha skoj! Själv snurrar jag in mig i chakrana om jag skulle hålla på.:)

Kram från Cecilia! <3

Känslan visar vägen!

Jag fick precis en fråga som meddelande på facebook. Kan man kolla med sina skyddsänglar så att man är i rätt riktning? Vi har nog skrivit om detta ett par gånger men det är så viktigt så jag skriver om det igen. Och som vanligt kan det låta som klyschor men klyschor är underskattade;).

Man kan aldrig gå i ”fel” riktning. Man kan egentligen inte gå fel överhuvudtaget. Visst kan man snurra runt ett tag och inte veta vart man ska. Jag är själv där nu. Vad sjutton ska jag bli när jag blir stor? Men jag börjar så smått att lita på mig själv när jag söker jobb och i relationer exempelvis. Jag sätter mig ner och känner in känslan av olika beslut som jag inte har tagit än. Om jag tänker på ett jobb som jag har sökt exempelvis och känner en liten obehagskänsla: Nej. Då är det inte rätt. Eller om jag känner en liten upprymd känsla inför ett jobb: Jo, men då är det nog bra!:)

Jag har en väldigt stark tro på Gud och jag har en vän som jobbar som pastor (ja, vi tror inte precis lika om allt men många saker han säger är riktigt bra:) ). Han har sagt om jobb att det är ju bara att söka och be Gud att stänga dörren om den inte är rätt. Så gör jag nu om jag är osäker på min känsla. Mår jag dåligt över något och inte kan känna vad som är rätt och fel sätter jag mig bara ner och ber om hjälp. ”Snälla! Jag vet faktiskt inte vad som är bäst för mig. Nu behöver jag ett tydligt tecken.” Och de tecknen kommer alltid. Ofta i händelser av olika slag som visar vilken riktning jag ska ta. Har jag sökt ett jobb och inte får det. Då är det meningen.

Änglar är ju Guds sändebud och de har olika arbetsområden. Är man på väg åt alldeles fel håll och går emot den livsväg som man en gång har skrivit har jag fått se en bild av hur änglarna sätter upp som skyddsnät runt omkring så att man liksom studsar tillbaka in åt rätt håll igen. Visst finns lagen om den fria viljan och de får inte gripa in hur som helst men om vi är på väg åt alldeles fel håll eller håller på att omkomma vid fel tidpunkt: Då är de där!

Så återigen! Lita på dina känslor! Där har du svaren. Känslorna är ditt högre jag och dina andliga vägledare som talar om åt vilket håll du ska.

Nu önskar jag er en riktigt fin vecka och att ni blir fyllda med tillit, tålamod och styrka. Kramar från Cecilia!

Vägen kan vara svår att se ibland!

skogsväg

Ibland är vägen inte särskilt tydlig. Kanterna är luddiga och vi går och går men vet inte ens själva vart vi vill komma. Gränserna för vad som är det egna jaget suddas ut.

Sätt dig ner då! Ta fram papper och penna. Skriv ner känslor du vill uppleva. I relationer, i jobb, där du bor, i kamratkretsen. Vad är guldkorn i livet för dig? I vardagen? Gå till det “lilla” och glöm inget. Kaffet efter maten? Fick du med det? Att få stå i duschen lite längre än vad du borde?

Be om hjälp att få uppleva sådana känslor i flera sammanhang och släpp kontrollbehovet av att veta hur saker och ting ska lösa sig. Men glöm inte universums lag om den fria viljan! Först när du ber änglarna om hjälp med att få uppleva känslorna, kan hjälpinsatserna komma… Och ofta på de mest märkliga sätt!:)

Nu tar jag lunchrast med lite kaffe efteråt. Kram Cecilia

Pratar alla spöken samma språk?;)

Hej! Jag fick en fråga häromdagen: Om man stöter på en jordbunden själ (spöke) och den talar ett främmande språk; kan man hjälpa den i alla fall då? Hmm… Ja!

Min uppfattning är att vi tar emot vibrationer. Sedan gör vi själva som medium om dessa till tankar, ord, bilder och känslor. Det är dessa som vi har som uppgift att förmedla vidare utan att göra egna tolkningar av det. Det spelar alltså ingen roll om man pratar svenska, finska, danska eller Japanska. En del medium menar att det handlar om att vi har ett universellt språk gemensamt i andevärlden. Kanske är det så…:)

Det här är ju också det som händer vid en medial vägledning. Anna och jag tar emot vibrationer från änglar främst. Vi ställer in oss på deras ”frekvenser”. Änglarna vibrerar snabbt och för att kunna uppfatta vibrationerna måste man själv må bra och ”vibrera” snabbt. (De som känner Anna och mig vet att vi är en aning ”fladdriga”.) Jag satt själv i ett möte med en läkare en gång när jag hade stora sömnproblem för många år sedan. Han tittade på mig ett tag och så sa han: Jag behöver inte prata med dig. Jag vet ändå. Solklart en ADHD-personlighet! Vibrerar snabbt alltså;) Det sista var inte läkaren som sa.

När man har lärt sig att uppfatta de här vibrationerna är det lite som att arbeta mellan två världar. För oss blir det självklart och man kan glömma att alla inte ser det så. Och svårt för de som inte har det “framplockat” (ja för alla är egentligen mediala mer eller mindre) att förstå hur det fungerar och varför vi är som vi är. Det känns ju helt fantastiskt naturligtvis att kunna ha lätt för att ta emot vibrationer medan en del som umgås med torkar sig för pannan och tycker att vi kan vara lite jobbiga kanske;). Saker försvinner på vägen när vi drar fram. Vi glömmer saker och att hitta med bilen blir ju helt hopplöst när vi missar vägskyltar och avfarter.

Men nu handlade det om språk ju;). Just det. Om det nu är så att det handlar om ett universellt språk; vore det inte vettigt då att införa en sån språkundervisning som skolämne? Det får vi hjälpas åt att fixa till nästa val. En självklarhet väl?;)

Kram Cecilia!

Ibland behövs det semester när man arbetar som medium…

Anna här!
Hej på er alla därute. Nu är jag, Anna, tillbaks på banan igen, efter nytt jobb och familjen som kräver sitt. Ibland måste man prioritera bort lite i livet för att orka med. Jag valde att minska mitt arbete som medium för att få energi till allt annat. Trots det så har jag ändå haft jordbundna rensningar och kanaliseringar så gott som varje dag, för något som jag lärt mig under mina 38 år på jordelivet är att hur mycket jag än vill blockera min förmåga så går det inte i längden. Medialiteten tillhör min personlighet och utan den är jag inte hel.

Att leva tillsammans med mig kan nog vara väldigt jobbigt, men också ganska spännande. Det är många intressanta visioner om både världsproblematiken, personliga råd och annan information som min man får höra och minnas åt mig. För när jag förmedlar information minns jag oftast bara lite konfyst av det jag sagt, för jag är ett redskap. Det är någon annan som pratar via mig och då är det inte alltid så lätt att minnas när det inte är mina egna tankar. Men det har tagit sina år att få det självförtroendet att kunna säga en sådan sak.

Att kommunicera med andar och högt uppsatta själar kan ju låta hur flummigt som helst, men sanningen är att det har jag gjort så länge jag kan minns. Min mamma har berättat att jag alltid pratat väldigt mycket i sömnen som liten, ibland kunde det låta som att jag hade riktiga diskussioner med någon. Vilket jag säkerligen hade.
Inte bara på nätterna har jag kontakt, utan har alltid fått visioner under dagarna, när jag minst anar det, då försvinner jag bort en liten stund. När jag var liten sa mina lärare att – Nu sitter Anna och dagdrömmer igen. Mmmm.. de skulle bara veta

Jag kan få information och föraningar om framtiden och känna av vad som hänt i människors liv. Därigenom kan jag få en förståelse till varför folk agerar och reagerar som de gör. Ibland kan jag se människors tidigare liv. Förr var jag specialist på att hitta försvunna saker men nu har den förmågan försvunnit totalt, kanske för att jag inte tycker att det är så viktigt i det stora hela, med materiella ting.

När jag var liten trodde jag att alla upplevde samma sak som mig.
När telefonen ringde så kunde jag höra på signalen vem det var. Jag kunde också höra på signalen om det var något brådskande eller allvarligt samtal. Jag trodde verkligen att telefonen hade olika signaler för olika personer och att det fanns någon slags nödsignal för brådskande samtal.

Det är inte alltid lätt att leva. När livet sviker en och livsglöden falnar och det är svårt att resa sig upp när man ligger i gyttjan. Då skulle det behövts hjälp från ovan, men istället vände jag andligheten ryggen. Jag önskade innerligt att jag aldrig mer skulle se, känna eller höra något. Såsom ”normala” människor gör, jag ville vara som alla andra.

Tänk vad andligheten påverkar både kropp och själ. Rent fysiskt blev jag väldigt tung i kroppen och i huvudet, jag kände som ett tungt grytlock ligga på hjässan när jag blockerade min medialitet.
Jag kände mindre empati och förståelse. Jag kände mig bitter på livet och när jag frågade om framtiden och vilka beslut jag skulle ta fick jag inga svar därför kände jag mig sårbar, förvirrad och vilsen. Hur skulle jag kunna göra olika val när jag inte kunde se hur situationen skulle påverka mig? När jag pratade med personer jag inte kände såg jag bara ett skal, jag kunde inte se annat än ytan på hen. Allt kändes så ytligt!
Detta var ju inte jag! Jag började få en slags personlighetsklyvning, det var ju inte alls givande att ha det såhär!

Summan av kardemumman var att jag fick en oerhörd ödmjukhet och tacksamhet och såg förmågan som en riktig gåva. Jag hade tagit den för givet och nu fick jag veta hur andra människor känner som inte har utvecklat sin medialitet och andlighet. Nu är jag mer tacksam för min gåva, trots alla sömnlösa nätter på grund av besök av andar och högt uppsatta själar.

Nu skickar jag en jättestor boll av positiv energi till er därute och tackar ödmjukast för att ni orkat läsa min lilla story om lilla mig och mitt liv. Kram / Anna.

Har du provat att bekanta dig med White eagle?

Hej! Jag tänkte göra lite reklam för en uppstigen mästare vid namn White eagle, som finns som andlig vägledare och som man ganska lätt kan ”tona in sig på” även om man känner sig lite låg… En uppstigen mästare är inte riktigt som en ängel men den har all kunskap och har levt många inkarnationer på jorden.

White eagle sägs ha levt en gång som Johannes döparen på jorden. Jag ser honom som en stor örn när jag kanaliserar vid en medial vägledning. Till skillnad från änglar som ofta är spralliga och fyllda med humor och glädje, är White eagle lugn i sin energi. En riktig klippa att vila sig emot! Kanske kan du till och med känna hans närvaro rent fysiskt om du fokuserar eller kallar på honom.

Änglar är alltså högfrekvent energi och man måste verkligen vara i toppform för att kunna kanalisera med dem. (Sen kan man förstås alltid lita på att de hör vad du pratar med dem om och lita på att de finns vid din sida oavsett ditt humör). Det är därför man enligt traditionen oftast har kanaliserat med döda anhöriga som medium. De är lättare att höra och passar gärna på och slinka in med sina råd om man inte är uppmärksam när man kanaliserar. Och deras råd är inte alltid de som är det högsta bästa för dig att höra även om det kan vara helt fantastiskt att få en hälsning och veta att de har det bra. <3

Men White eagle är som sagt lite lugnare och man kan höra hans röst även om man är lite låg. Så kalla på honom i tanken och var uppmärksam på vad som händer. Kanske får du en bild, ord eller en tanke som du inte känner igen som din egen. Prova när du går och lägger dig ikväll

Lite änglakort till dig som läser bloggen just nu!:)

Hallojsan! Här kommer tre änglakort! Känn efter vad korten kan betyda i just ditt liv. Din första känsla gäller!

Bröllop

“Äktenskap är två själar som förenas i kärlek, ömsesidig respekt och hängivenhet. Det betecknar en önskan om att fördjupa kärleken med tiden. Din bröllopsdag är en kungörelse av din välgrundade tro på kärlekens kraft. Ge nytt syre till den kärleken hela tiden, älskade vän.”

Lita på vägledningen

“Du har fått ta emot en underbar idé som svar på dina böner. Den här idén är verklig och trovärdig. Du kan tryggt gå vidare med den i vetskap om att vi finns med dig i varje steg. Be oss om stöd och var öppen för att ta emot. Det gäller vad du än kan behöva som har med den här idén att göra.”

Grunda dig

“När du kopplar ifrån medvetandet om kroppen och den fysiska tillvaron förlorar du din grundning. Även om det är härligt att sväva i det blå så behövs din arbetsinsats på jorden. Vi hjälper dig att balansera det andliga och det materiella så att du kan njuta av ett tillfredsställande jordeliv.”

När jag la korten fick jag också budskapet “håll fast vid dina beslut”. Det hör främst ihop med det tredje kortet.

Kram och god kväll! / Cecilia