Monthly Archives: August 2014

Ibland behövs det semester när man arbetar som medium…

Anna här!
Hej på er alla därute. Nu är jag, Anna, tillbaks på banan igen, efter nytt jobb och familjen som kräver sitt. Ibland måste man prioritera bort lite i livet för att orka med. Jag valde att minska mitt arbete som medium för att få energi till allt annat. Trots det så har jag ändå haft jordbundna rensningar och kanaliseringar så gott som varje dag, för något som jag lärt mig under mina 38 år på jordelivet är att hur mycket jag än vill blockera min förmåga så går det inte i längden. Medialiteten tillhör min personlighet och utan den är jag inte hel.

Att leva tillsammans med mig kan nog vara väldigt jobbigt, men också ganska spännande. Det är många intressanta visioner om både världsproblematiken, personliga råd och annan information som min man får höra och minnas åt mig. För när jag förmedlar information minns jag oftast bara lite konfyst av det jag sagt, för jag är ett redskap. Det är någon annan som pratar via mig och då är det inte alltid så lätt att minnas när det inte är mina egna tankar. Men det har tagit sina år att få det självförtroendet att kunna säga en sådan sak.

Att kommunicera med andar och högt uppsatta själar kan ju låta hur flummigt som helst, men sanningen är att det har jag gjort så länge jag kan minns. Min mamma har berättat att jag alltid pratat väldigt mycket i sömnen som liten, ibland kunde det låta som att jag hade riktiga diskussioner med någon. Vilket jag säkerligen hade.
Inte bara på nätterna har jag kontakt, utan har alltid fått visioner under dagarna, när jag minst anar det, då försvinner jag bort en liten stund. När jag var liten sa mina lärare att – Nu sitter Anna och dagdrömmer igen. Mmmm.. de skulle bara veta

Jag kan få information och föraningar om framtiden och känna av vad som hänt i människors liv. Därigenom kan jag få en förståelse till varför folk agerar och reagerar som de gör. Ibland kan jag se människors tidigare liv. Förr var jag specialist på att hitta försvunna saker men nu har den förmågan försvunnit totalt, kanske för att jag inte tycker att det är så viktigt i det stora hela, med materiella ting.

När jag var liten trodde jag att alla upplevde samma sak som mig.
När telefonen ringde så kunde jag höra på signalen vem det var. Jag kunde också höra på signalen om det var något brådskande eller allvarligt samtal. Jag trodde verkligen att telefonen hade olika signaler för olika personer och att det fanns någon slags nödsignal för brådskande samtal.

Det är inte alltid lätt att leva. När livet sviker en och livsglöden falnar och det är svårt att resa sig upp när man ligger i gyttjan. Då skulle det behövts hjälp från ovan, men istället vände jag andligheten ryggen. Jag önskade innerligt att jag aldrig mer skulle se, känna eller höra något. Såsom ”normala” människor gör, jag ville vara som alla andra.

Tänk vad andligheten påverkar både kropp och själ. Rent fysiskt blev jag väldigt tung i kroppen och i huvudet, jag kände som ett tungt grytlock ligga på hjässan när jag blockerade min medialitet.
Jag kände mindre empati och förståelse. Jag kände mig bitter på livet och när jag frågade om framtiden och vilka beslut jag skulle ta fick jag inga svar därför kände jag mig sårbar, förvirrad och vilsen. Hur skulle jag kunna göra olika val när jag inte kunde se hur situationen skulle påverka mig? När jag pratade med personer jag inte kände såg jag bara ett skal, jag kunde inte se annat än ytan på hen. Allt kändes så ytligt!
Detta var ju inte jag! Jag började få en slags personlighetsklyvning, det var ju inte alls givande att ha det såhär!

Summan av kardemumman var att jag fick en oerhörd ödmjukhet och tacksamhet och såg förmågan som en riktig gåva. Jag hade tagit den för givet och nu fick jag veta hur andra människor känner som inte har utvecklat sin medialitet och andlighet. Nu är jag mer tacksam för min gåva, trots alla sömnlösa nätter på grund av besök av andar och högt uppsatta själar.

Nu skickar jag en jättestor boll av positiv energi till er därute och tackar ödmjukast för att ni orkat läsa min lilla story om lilla mig och mitt liv. Kram / Anna.

Har du provat att bekanta dig med White eagle?

Hej! Jag tänkte göra lite reklam för en uppstigen mästare vid namn White eagle, som finns som andlig vägledare och som man ganska lätt kan ”tona in sig på” även om man känner sig lite låg… En uppstigen mästare är inte riktigt som en ängel men den har all kunskap och har levt många inkarnationer på jorden.

White eagle sägs ha levt en gång som Johannes döparen på jorden. Jag ser honom som en stor örn när jag kanaliserar vid en medial vägledning. Till skillnad från änglar som ofta är spralliga och fyllda med humor och glädje, är White eagle lugn i sin energi. En riktig klippa att vila sig emot! Kanske kan du till och med känna hans närvaro rent fysiskt om du fokuserar eller kallar på honom.

Änglar är alltså högfrekvent energi och man måste verkligen vara i toppform för att kunna kanalisera med dem. (Sen kan man förstås alltid lita på att de hör vad du pratar med dem om och lita på att de finns vid din sida oavsett ditt humör). Det är därför man enligt traditionen oftast har kanaliserat med döda anhöriga som medium. De är lättare att höra och passar gärna på och slinka in med sina råd om man inte är uppmärksam när man kanaliserar. Och deras råd är inte alltid de som är det högsta bästa för dig att höra även om det kan vara helt fantastiskt att få en hälsning och veta att de har det bra. <3

Men White eagle är som sagt lite lugnare och man kan höra hans röst även om man är lite låg. Så kalla på honom i tanken och var uppmärksam på vad som händer. Kanske får du en bild, ord eller en tanke som du inte känner igen som din egen. Prova när du går och lägger dig ikväll

Lite änglakort till dig som läser bloggen just nu!:)

Hallojsan! Här kommer tre änglakort! Känn efter vad korten kan betyda i just ditt liv. Din första känsla gäller!

Bröllop

“Äktenskap är två själar som förenas i kärlek, ömsesidig respekt och hängivenhet. Det betecknar en önskan om att fördjupa kärleken med tiden. Din bröllopsdag är en kungörelse av din välgrundade tro på kärlekens kraft. Ge nytt syre till den kärleken hela tiden, älskade vän.”

Lita på vägledningen

“Du har fått ta emot en underbar idé som svar på dina böner. Den här idén är verklig och trovärdig. Du kan tryggt gå vidare med den i vetskap om att vi finns med dig i varje steg. Be oss om stöd och var öppen för att ta emot. Det gäller vad du än kan behöva som har med den här idén att göra.”

Grunda dig

“När du kopplar ifrån medvetandet om kroppen och den fysiska tillvaron förlorar du din grundning. Även om det är härligt att sväva i det blå så behövs din arbetsinsats på jorden. Vi hjälper dig att balansera det andliga och det materiella så att du kan njuta av ett tillfredsställande jordeliv.”

När jag la korten fick jag också budskapet “håll fast vid dina beslut”. Det hör främst ihop med det tredje kortet.

Kram och god kväll! / Cecilia