Monthly Archives: May 2014

Musiken ger healing!

Hej! Anna vid tangentbordet. Nu lyssnar jag på fantastisk musik och sitter och funderar på hur påverkad man kan bli av musik. Det är så fantastiskt med bra musik och ljud, total extas ibland.

Musik består av vibrationer och energier, precis som människor och djur. Inte konstigt vi blir påverkade av olika sorts musik när allt handlar om energier egentligen. När jag ska sova lyssnar jag alltid på musik, det får mig att slappna av och jorda mig. Under tiden jag lyssnar på musik skickar jag healing, det är så smidigt att göra det då. Vibrationerna i musiken gör så att kropp och själ hamnar i samklang.

När vi är i samklang med oss själva fylls vi på med ljus helt automatiskt. Det finns inget som blockerar. Det är därför det är så smidigt att skicka healing då. Tänk på personen ni vill skicka till, visualisera personen med goda tankar och skicka ljus till hen. Vi vibrerar i olika toner, det är därför vi har olika musiksmak. När vi behöver varva ner och liksom hitta oss själva, då ska vi lyssna på den musik som vibrerar i samma vibrationer som vi själva gör.

Känn efter vilken ton du vibrerar i. Det är den musik du gillar mest. Sedan kan vi självklart gilla olika musiksorter, ofta beroende på vilket känslomässigt tillstånd vi är i, men grundtonen- finns bara en.

Apropå healing. Jag och Cecilia har som sagt daglig kontakt där vi delar våra bekymmer eller glädjeämnen kring barnen, män i våra liv och vårt arbete som lärare. Ofta får vi förklaringar av våra känslor på natten, under drömmarna. Så om ni vill ha svar på varför ni reagerar på ett visst sätt eller vill ha svar på något ni undrar över. Be innan ni lägger er att få svaren i drömmarna. Då är man som mest öppen.

Jag får ofta uppenbarelser av hur våra tidigare liv påverkat eller påverkar oss i detta liv. Nyligen drömde jag hur jag och min nyfunna kärlek levt på 1800-talet och fick svar på varför vi haft så komplicerade känslor gällande varandra. Det är rätt fascinerande hur våra tidigare liv fortfarande kan ge sådana känsloyttringar. Men allt består ju som sagt av energier och energier från tidigare liv lever kvar i själen, såklart. När man väl fått en förståelse av dess påverkan på oss, då är det som att man går vidare och kan strunta i de gamla känslorna.

Nu är det dags att bygga nytt liv ihop och strunta i gammalt groll. Om ni är irriterade, ledsen, orolig eller arg på någon utan att ni förstår varför. Då kan tidigare iv ligga bakom. Många jag haft medial vägledning för har ofta uttryckt en innerlig, obeskrivbar oro för att deras barn eller annan närstående ska dö. Då har jag ofta fått till mig att det beror på att den personen dött ifrån hen i tidigare liv. Känslan av oro infinner sig på ett väldigt kraftfullt sätt då. Så släpp er oro och försök se att det är nytt liv nu och ingen oro i världen hjälper.

Kram på er därute. Och glöm inte att önska, när man minst anar det slår önskningarna in, önskningar är energier liksom allt annat  <3 / Anna Continue reading

Följ med i flödet!

Hej på er! Å vad jag älskar att ha medial vägledning! 

Det finns inget i livet som är ett misslyckande. Vid mediala vägledningar hör jag ofta om hur vi en gång har suttit tillsammans med våra andliga vägledare och skrivit ner vår egen livsväg innan vi gick ner i detta liv. Vi har skrivit på ett papper om vilka vi ska möta, vilka beslut som ska tas, vilka dörrar som ska öppnas och stängas… Sen kommer något som jag kanske inte helt har förstått. Men jag skriver ner det ändå.

Vi kan liksom ”skruva till det lite” och exempelvis hoppa av tåget innan det har gått enda fram. En del avslutar sin livstid innan det egentligen var tänkt och en del undviker att konfrontera människor som man faktiskt har skrivit på ett papper att man ska göra. Då kan man väl kanske säga att man har avvikit lite från vägen, men inget är hugget i sten och det öppnas nya möjligheter. Alltid! Det är det som är själva flödet…

Vi har inget helhetsperspektiv och kan inte se när vi är i detta jordeliv att det som händer är en del av ett sanslöst stort sammanhang. Har man avvikit från vägen kommer nya vägar. På andra sidan eller ner i ett nytt jordeliv… Med lång tid i mellan eller kort tid… Det där med tid lämnar jag för det är allt för komplicerat för mitt förstånd.

De där dörrarna man stöter på; allt är ett samspel! Det är lätt att ta saker som händer personligt. Man får höra något på jobbet som man blir ledsen av, chefen är taskig och arbetskamraterna vänder ryggen till i korridoren. Se de tecknen då! Återkommer sådant så kan det vara en liten puff att vägen svänger. Be om tydliga tecken och att få vägledning om åt vilket håll som är det bästa att gå för att livet ska bli så bra som möjligt. Då är man plötsligt inget offer utan man är med och skapar sitt liv hela tiden.

Ibland gör man grejer som kanske inte var så himla bra. Aj då! Men går det att göra saker av den? Kan man berätta om den händelsen på något sätt och hjälpa andra? Flödet är igång!

Människor söker sina livssyften och underbara relationer. Man är dock med dem man ska vara hela tiden och man är på den plats man ska vara. Det jobbet man är på är livssyftet just då, men det kanske det inte är nästa vecka? Den relationen man är i just nu är den viktigaste idag men i morgon är den inte längre den rätta att vara i. Ta tecknen på allvar! Får du en knuff att det är dags att gå ett annat håll. Följ med i flödet. Flödet i din egen kropp stannar av om du själv stannar av… En del går kvar i det gamla allt för länge och då mår kropp och själ dåligt för att flödet stannar av.

Jag vet att det är få förunnat att se och höra saker så tydligt som jag och Anna gör. Det är inte alla som blir väckta på nätterna av att de har en ängel bredvid sängen fullt synlig, eller av att mobiltelefonen sätter igång mitt i natten och spelar kärleksballader, men min förhoppning är ändå att ni som läser våra texter kan lita på att dessa upplevelser faktiskt finns, även om det är jätteviktigt att veta att jag och Anna för vidare budskapen genom våra mänskliga filter… Så igen! Ha tillit! Våga följ med när vägen svänger och känn er stolta över de saker ni har fångat upp och lagt i er kasse med erfarenhet. Dessa saker behöver ni senare. Allt står i ständig utveckling!  / Cecilia

1Gilla ·  · Dela